L I F E Theater methode

Haagse Theaterschool voor spelers van 4-99 jaar!

Haagse Theaterschool is een vrolijke school met een serieus doel: íederéén kennis  laten maken met theater!

Het liefst actief, als speler, maar ook als publiek ben je welkom. Wij zijn ervan overtuigd dat je middels theater je blik verruimt, je meer kunt inleven in anderen én open de wereld in kijkt!

Haagse Theaterschool heeft een eigen LIFE- methode ontwikkeld waarmee theater voor íedereen toegankelijk is. Hiermee kunnen zowel beginners als gevorderden bij ons groeien als speler

Het heeft de volgende uitgangspunten:

 

1- Spelplezier voorop!

We zijn een vrolijke school, maar wel voor serieuze spelers: we laten je ervaren hoe leuk het is om theater actief te beoefenen, op een manier die bij jou past! Wij bieden spelers kwalitatief goede lessen, wij vragen van spelers betrokkenheid bij de groep. Nadruk in de lessen ligt op toneel en improvisatie, waarbij ook stem en beweging ruim aan bod komen!

 

2-L I F E  als rode draad in alle lessen:

ef betekent letterlijk 'hart': heb het hart om iets nieuws te proberen, buiten de paden te lopen, maar ook het lef om  theatraal om je heen te kijken en te luisteren, met open blik voor nieuwe en andere ideeën!

nspiratie opdoen voor jezelf, met anderen, om je vanuit theater te ontwikkelen en je grenzen te verkennen.

antasie gebruiken om uitdagingen anders aan te pakken en creatief te zijn met je oplossingen.

nergie om goed in balans te zijn en te komen, maar ook om je omgeving ertoe te zetten een stap te maken, drempels te nemen en met volle moed jezelf in het diepe te gooien als je er aan toe bent!

 

3-We richten ons op de praktijk, het podium: laat zien wat je kunt!

We helpen jou om te stralen voor anderen! In kleine presentaties, tot grote voorstellingen, we richten ons altijd op spelen voor anderen. 

 

4-Er wordt niet gepest!

Dat geldt voor jong tot oud: Iedereen is welkom en blijft in zijn waarde. We hebben een anti-pestprotocol (klik hier)

Anders is ook goed, niets is (te) gek. 

 

5-Leren op jouw manier!

Je leert en ontwikkelt je op een eigen manier. Wij kijken en zoeken met je mee naar de manier die jij prettig vindt en vrolijk van wordt, ook is er ruimte voor jouw inbreng en wensen.

 

Mail ons: haagsetheaterschool@gmail.com


Haagse Theaterschool = LIFE (Lef, Inspiratie, Fantasie & Energie)!